BROVEJENS GRILL

Recentreview


3,5 stjerner ud af 2188 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Brovejens Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

3 dec 2022 at 20:50 30 minutter forsinket
2 dec 2022 at 19:12 Lækker mad og hurtig levering.
29 nov 2022 at 20:19 Klasse mad, klasse service og klasse levering. Maden smagte og var lavet i en god kvalitet og med passion. Servicen var hurtig og nem at komme igennem med. Levering helt perfekt, et virkelig flinkt bud og maden pakket så pænt ind og stablet.
14 nov 2022 at 23:04 Burgeren var ganske god ! Men det ekstra beacon der var købt med var 3 stykker i et hjørne. Vente tiden var lidt men det gik
12 nov 2022 at 22:22 Ok mad Levering var forsinket
9 nov 2022 at 7:55 Leveringstiden var præcis, maden dejligt varm. Pizzaen var lækker. Pomfritterne okay gode; jeg ville dog ønske at de ville skifte fra de billige bølgeskårede lidt 'pap-agtige' pommes frites, til nogle mere lækre 'glatte' slags, af bedre kvalitet.
8 nov 2022 at 23:06 Utroligt salt, alt smagte af salt, få aldrig en bestilling fra mig af igen
29 okt 2022 at 20:07 Byens bedste grill!
15 okt 2022 at 20:45 Det hjælper ikke at der er et bemærkningsfelt når man bestiller hvis hvad man skriver ikke bliver læst
12 okt 2022 at 20:06 Pizzabunden var unormalt tynd, blød og slatten - selve pizzaen var underligt fedtglinsende... Ikke så lækker som sædvanligt, desværre...
4 okt 2022 at 16:36 Så nu har jeg efterhånden lært det. Leveringstiden er så lang og bliver overskredet gang på gang, at man nærmest skal bestille midt om eftermiddagen, hvis man ikke vil have natmad. Jeg må finde mig et andet sted at bestille fra.
3 okt 2022 at 8:48 Desværre var maden blevet kold. Har ikke været sket herfra før.